LITTLE KNOWN FACTS ABOUT بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم.

Little Known Facts About بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم.

Little Known Facts About بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم.

Blog Article

اگر تصور می‌کنید نوزاد یا کودک نوپای شما مبتلا به بیماری سلیاک است، مساله را با پزشک متخصص کودکان در میان بگذارید. پزشک با بررسی نمودار‌های رشدی کودک، احتمال ابتلای او به سلیاک را می‌سنجد.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

قرار گرفتن در معرض مکرر به تدریج به روده کوچک آسیب می رساند که می تواند منجر به مشکلاتی در جذب مواد معدنی و مواد مغذی از غذا شود.

مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.

خوشبختانه مواد غذایی خوشمزه و طبیعی بسیاری وجود دارند که بدون گلوتن هستند! میوه‌ها و سبزیجات تازه، گوشت مرغ و ماهی همگی فاقد گلوتن هستند.

پزشکان دقیقا نمی‌دانند که علت بیماری سلیاک در کودکان چیست. داشتن ژن‌های خاصی باعث افزایش احتمال ابتلا به سلیاک در کودکان می‌شود.

نماد قدرت و منطق با این آویزهای عاج فیل

خوشبختانه مواد غذایی خوشمزه و طبیعی بسیاری وجود دارند که بدون گلوتن هستند! میوه‌ها و سبزیجات تازه، گوشت مرغ و ماهی همگی فاقد گلوتن هستند.

مدفوع زرد می تواند به دلیل تغییر رژیم غذایی نیز اتفاق افتد. غذاهای سرشار از رنگ غذا، هویج، سیب زمینی شیرین، محصولات حاوی گلوتن و یا یک رژیم غذایی با چربی زیاد علت زرد شدن مدفوع هستند. رفلاکس

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای شرکت خدمات دارویی رضوی محفوظ است.

ژیاردیازیس عفونت دستگاه گوارشی است که توسط یک انگل میکروسکوپی به نام ژیاردیا بیماری سلیاک در زیست دهم ایجاد می شود.

متون، تصاویر، صوت‌ها و ویدیوهای مجله در راستای پوشش موضوعات روز و معرفی بیماری‌ها، علائم و روش‌های درمان آن تولید می‌شوند.

افراد مبتلا بعد از تشخیص قطعی این بیماری خود ایمنی، باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن خودداری کنند تا علائم آنها بهبود یابد.

.برای اینکه با اطمینان بگوییم که این بیماری باعث خطر مرگ زودرس در افراد می شود نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. اما پیروی از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن می تواند خطر مرگ زودرس در افراد را کاهش دهد.

Report this page